دانلود کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

خرید ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

برای دانلود ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 و خرید کتاب تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020 بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت PDF و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.

در صورتی که نیاز به نسخه PDF هر کتابی دارید با ما مکاتبه کنید.

در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از Jaypee یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 خرید کتاب تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020
ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 خرید کتاب تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020
The Art of Lamination : Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 [Print Replica] Kindle Edition
by Jimmy Griffin  (Author)
Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 10$

ادرس اینترنتی کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

 

دانلود رایگان کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

برای اطمینان از کیفیت ایبوک  ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.

دانلود کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020

دانلود ایبوک تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020

آیا می خواهید کروسان و شیرینی لمینت عالی درست کنید؟

آیا کروسانتان آنطور که دوست دارید خوب نیستند؟

با محصولات شیرینی روکش دار مشکلی دارید؟
در مورد تکنیک های تاشو و ضخامت شیرینی شما گیج هستید؟

آیا می خواهید نه تنها تمام مسائل مربوط به تهیه شیرینی را درک کرده و آنها را برطرف کنید و اطمینان حاصل کنید که قنادی های سازگار و زیبا را بارها و بارها درست می کنید؟

اگر می خواهید به شیرینی های چند لایه مسلط شوید ، این کتاب برای شماست!

این کتاب که قبلاً توسط مشتریان خوشحال به کتاب مقدس لمینت لقب داده شده است ، شما را از شیرینی ساده به محصولات سطح پیشرفته رقابت می رساند ، و توضیح هر مرحله را با جزئیات کامل ارائه می دهد.

برای ساختن یک خانه خوب ، ابتدا باید یک پایه محکم داشته باشد! در ساخت محصولات شیرینی لمینت نیز همین اصول اعمال می شود. کتاب من “هنر لمینیت” با دانش کافی در زمینه درک دستور العمل ها ، روش ها ، فرایندها و مواد لازم برای امکان پذیر ساختن بهترین ونویزری های چند لایه ساخته شده است. این کتاب اوج هفت سال تحقیق است ، به ویژه این که موضوع انتخابی من در دوره کارشناسی ارشد بوده است. من به عنوان یک رقیب بین المللی ، مدرس ، بازرگان و عضو هیئت منصفه بین المللی ، شاهد کار صنعتگران استثنایی و روشها و روشهای دقیق ثبت شده بوده ام. در تجارت خود توانستم آخرین تکنیک های پیشرفته را امتحان کنم و محصولات زیبایی را به مشتریان خود بفروشم. در نقش خود به عنوان یک مدرس در دانشگاه دوبلین ، من محتوای جدیدی را در کلاس ایجاد کردم و رایج ترین مشکلاتی را که دانشجویان در تهیه شیرینی با آنها روبرو شده اند و همچنین س theالات دانشجویان من را یادداشت کردم. من تمام مراحل تولید شیرینی لمینت را شناسایی و مستند کردم و در دوره های مستر در کشورهای خارجی در حل مشکلات دانشجویان و نانوایان مشغول به کار شدم. نتیجه یک نقشه راه به روشنی توضیح داده شده ، نحوه برنامه ریزی و اجرای شیرینی کامل است. من برخی از سیستم های اساسی لمینیت مورد استفاده در صنعت را با یک پیچ و تاب مدرن توضیح می دهم و خواننده را از طریق یک گام به گام در مورد چگونگی مهارت در ساخت ونویزر لمینیت ، راهنمایی می کنم. من به عنوان عضوی از هیئت داوران در مسابقات قهرمانی جهان شاهد تولید محصولات زیبا تا حد امکان کمال بوده ام. بسیاری از محصولات پیشرفته این کتاب مستقیماً از مشاهدات من در طول 25 سال گذشته در زمینه پخت رقابتی در لبه خلاقیت الهام گرفته شده اند. این کتاب به عنوان یک راهنمای اساسی برای دانشجویان ، نانوایان ، شیرینی پزی ها ، نانوایان خانگی و علاقه مندان به کار می رود. من برای هر دو نانوا تجاری که از نانوائی های مکانیکی و نانوایان خانگی و دانشجویان ، که می خواهند در خانه شیرینی های چند لایه درست کنند ، یادداشت های دقیق فرآیند را ذکر می کنم. من رویه های تولید شیرینی لایه ای را به اصول اولیه کاهش داده ام ، با استفاده از این دانش و سطوح پیشرفته تری را در کل کتاب اضافه کرده ام. امیدوارم که کتاب من ، هم خوانندگان فعلی و هم در پخت و پز آینده شما را تربیت و الهام کند.

نهایی کردن خرید مورد به سبد خرید اضافه شد
خروج از نسخه موبایل