داده آماری

دسترسی به وب آو ساینس Web Of Science

دسترسی به Web Of Science | اکانت پایگاه استنادی وب آو ساینس

پلتفرم پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس چیست؟

پایگاه وب آو ساینس یک نمایه استنادی علمی است که توسط تامسون رویترز ایجاد شده‌است که جستجو استنادی جامع را فراهم می‌کند. پلتفرم Web of Science که توسط Clarivate Analytics توسعه یافته است، مجموعه ای جامع از محتوای علمی، فنی و پزشکی و همچنین تحقیقات علوم اجتماعی و علوم انسانی را ارائه می دهد. این مقاله پایگاه‌های اطلاعاتی Web of Science را با جزئیات بررسی می‌کند و ویژگی‌ها و مزایای کلیدی آن‌ها را برای محققان، دانشگاهیان و دیگر متخصصان بیان می‌کند.

پایگاه (Web Of Science (WOS یک نمایه استنادی است که بر این واقعیت است که استناد در علم به عنوان ارتباط بین اقلام تحقیقات مشابه بکار گرفته می‌شود و منجر به تطبیق یا ارتباط با ادبیات علمی، مانند مقالات مجلات، کنفرانس‌ها، چکیده‌ها، و غیره می‌شود.

پس از واریز هزینه به شماره کارت بانک ملی  (بنام زهرا تورجی زاده) 6037998227824579 واریز و مشخصات واریزی را در فرم پایین این صفحه یا تلگرام یا واتس اپ یا ایتا به شماره 09035556564 یا ایمیل info سایت اطلاع دهید. حتما اعلام شود که هزینه بابت اسکوپوس ، وب اف ساینس و یا هر دو و اینکه چند ماهه واریز شده است. در کمتر از 8 ساعت کاری، یوزر و پسورد Web Of Science ارسال می شود.

تفاوت اکانتهای رایگان و پرمیوم وب او ساینس

زمانی که با اکانتهای معمولی و رایگان به پایگاه www.webofscience.com وارد می شوید، به بخش اصلی Documents مطابق تصویر زیر دسترسی ندارید و فقط بخش Researchers فعال است.

اکانتهای غیرپرمیوم وب آف ساینس قابلیت سرچ در بخش داکیومنت را ندارد

با خرید هر کدام از اکانتهای پرمیوم WOS از سایت گیگاپیپر که در ادامه توضیح داده شده است، میتوانید به سرچ مقالات بپردازید و همچنین بخش سرچ پیشرفته و Advanced Search Query Builder فعال است.

سرچ پیشرفته Advanced Search در اکانتهای پرمیوم وب آو ساینس فعال است

دو نوع اکانت پرمیوم پایگاه وب آف ساینس موجود است :

1- اکانت Web Of Science بصورت پروکسی

این اکانتها بصورت پروکسی است یعنی یک لینک و یوزر و پسورد به شما داده می شود که با کلیک بر روی ان لینک، مستقیما به سایت وب اف ساینس هدایت می شوید و میتوانید در سایت webofscience.com مستقیما جستجو کنید. دقت شود که هیچ تنظیمی نیاز نیست، بلکه به صورت ساده تنها کافیست بر روی لینک داده شده کلیک کنید، اتوماتیک وارد سایت وب آف ساینس بصورت پرمیوم می شوید. استفاده از فیلت..رشکن نیاز است.

قیمت دسترسی به Web Of Science تا پایان تابستان 1403

اکانت وب آو ساینس با ضمانت یک ماهه با هزینه 108 هزار تومان

اکانت Web Of Science با ضمانت سه ماهه با هزینه 198  هزار تومان

اکانت Web Of Science با ضمانت شش ماهه با هزینه 338 هزار تومان

مزیت اکانتهای WOS با پروکسی :

1- با توجه به اینکه دسترسی به پایگاه وب آف ساینس از طریق دانشگاههای خارجی فراهم شده است، بنابراین برخی از مقالات WOS بصورت full-text قابل دانلود است.دقت شود که هیچ تضمینی برای دسترسی به متن کامل مقاله های درخواستی شما وجود ندارد. بنابراین حتی اگر یک مقاله هم امکان دانلود نداشتید، هیچ مسئولیتی متوجه ما نمی باشد. گیگاپیپر فقط تضمین می کند که با توجه به هزینه پرداختی، دسترسی شما به بخش سرچ Web of science فراهم شود و نه دانلود مقاله. در صورتی که مقاله های درخواستی شما قابل دانلود نبود، میتوانید با ارسال ادرس و عنوان مقاله و پرداخت هزینه اعلامی (هر مقاله بین 20 تا 60 هزار تومان وابسته به سایت و ژورنال مقاله) PDF مقاله درخواستی خود را دریافت کنید.

2- در این نوع اکانت میتوانید پس از کلیک بر روی لینک دریافتی، با اکانت free خودتان در webofscience لاگین کنید.

3- با توجه به اتصال از طریق دانشگاههای خارجی، نیاز به ابزارهای دور زدن تحریم (فیلت..ر شکن) هست.

2- اکانت مستقیم Web of science

در اکانتهای قبلی که بصورت پروکسی هستند، امکان وارد کردن یوزر و پسورد داده شده به پایگاه اطلاعاتی وب آف ساینس نیست ولی در اکانت مستقیم وب آو ساینس، بشما ایمیل و پسوردی داده می شود که میتوانید با کلیک بر روی sign in در سایت www.webofscience.com لاگین کنید. https://access.clarivate.com

دریافت اکانت مستقیم وب اف ساینس (مستقیما ایمیل و پسورد را در وب سایت http://webofscience.com وارد می کنید).  شش ماهه 390 هزار تومان – یکساله 590 هزار تومان

اکانت مستقیم وب اف ساینس Web of Science شامل دسترسی به موارد زیر است :

WOS+ Incites+ESI+JCR+Endnote

پکیج اکانت Web Of Science + اکانت Scopus

در صورتی که علاوه بر دسترسی به Web Of Science ، نیاز به دسترسی پایگاه اسکوپوس هم دارید، می توانید با خرید پکیج هر دو پایگاه ، دسترسی به هر دو پایگاه استنادی اسکوپوس و وب آوساینس داشته باشید. پس از خرید اکانت، لینکهای دسترسی برای WOS و اسکاپوس ارسال می شود.

اکانت مستقیم Scopus

دریافت اکانت مستقیم اسکوپوس بصورت ایمیل و پسورد ، شش ماهه 340 هزار تومان – یکساله 440 هزار تومان

شماره کارت برای خرید اکانت اسکوپوس و WOS

به شماره کارت بانک ملی  (بنام زهرا تورجی زاده)
6037998227824579

واریز و مشخصات واریزی را در فرم یا تلگرام یا واتس اپ به شماره 09035556564 اطلاع دهید. در صورت عدم دسترسی به پیام رسانها ، در ایمیل اطلاع دهید.

تنظیمات و امکانات اکانت webofknowledge

در بخش More Settings سایت ISI Web of Knowledge امکانات و تنظیمات زیر وجود دارد. با توجه به اینکه Timespan (محدوده تاریخی) برای درخواست کنندگان اکانت پایگاه وب آو ساینس حائز اهمیت است، محدوده پوششی All years  از سالهای 1900 تا 2023 است. تنظیمات دیگر قابل تغییر بصورت زیر است :

Web of Science Core Collection: Citation Indexes
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED) –1900-present
Social Sciences Citation Index (SSCI) –1900-present
Arts & Humanities Citation Index (A&HCI) –1975-present
Conference Proceedings Citation Index- Science (CPCI-S) –2008-present
Conference Proceedings Citation Index- Social Science & Humanities (CPCI-SSH) –2008-present
Emerging Sources Citation Index (ESCI) —present
Web of Science Core Collection: Chemical Indexes
Current Chemical Reactions (CCR-EXPANDED) —present
(Includes Institut National de la Propriete Industrielle structure data back to 1840)
Index Chemicus (IC) —present
 بخش More Settings سایت ISI Web of Knowledge امکانات و تنظیمات پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس
بخش More Settings سایت ISI Web of Knowledge امکانات و تنظیمات پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس

مزایای یوزر و پسورد WOS

تحقیقات علمی بسیار گسترده است، نشان دادن ارتباطات معنی دار بین پژوهش های گذشته و حال و همچنین بین نویسندگان، تا زمانی که شما اطلاعات مناسب نداشته باشید، بسیار پیچیده است.

با استفاده از پلتفرم Web of Science، می توانید به یک گستره بی حد و حصر اطلاعات از تحقیقات قبلی در سطح جهان دست یابید و نیز با دسترسی به Web of Science Core Collection، میتوانید اطلاعات جدیدی را از طریق متادیتا و ترسیم ارتباط سایتیشن ها استخراج کنید.

اکانت WOS برای اکسس به سایتیشن ها

پلاتفرم WoS، شاخص های سایتیشن های منطقه ای، داده های ثبت اختراعات، شاخص های موضوعات تخصصی و شاخص های مجموعه داده های تحقیقاتی را به Web of Science Core Collection متصل می کند که در مجموع بیش از 33000 مجله هستند، این بدین معناست که شما برای داشتن یک تحقیق کامل و همه جانبه به جامعه بزرگ و صحیح از آثار علمی دسترسی دارید.

Web Of Science چیست؟

گذشته از این، ادبیات پژوهش نشان می‌دهد بیشترین ضریب تأثیر در یک زمینه خاص یا بیش از یک نظم و انضباط را می‌توان به راحتی از طریق یک نمایه استنادی ایجاد کرد. به عنوان مثال، نفوذ مقاله را می‌توان با اتصال به تمام مقالات که آن را ذکر کرده‌اند و به آن استناد داده‌اند، تعیین کرد.

یوجین گارفیلد، «پدر نمایه‌سازی استنادی از ادبیات آکادمیک» است که راه‌اندازی نمایه استنادی علوم (SCI) توسط او، منجربه ایجاد پایگاه وب آو ساینس شد. برای اطلاعات بیشتر به پایگاه وب او ساینس به ادرس http://ipscience.thomsonreuters.com/product/web-of-science مراجعه کنید.

دسترسی به Web of Science

برای دسترسی به web of science ,و وب سایت webofscience.com و دسترسی به سامانه های استنادی وب آف ساینس (ESI, InCite,JCR,WOS) فرم انتهای صفحه را به همراه مشخصات واریزی تکمیل کنید و یا در واتساپ و یا تلگرام پیام دهید.

دسترسی به WOS،سامانه های استنادی وب او ساینس (Web Of Science)، دسترسی به جی سی آر (Journal Citation Reports)، دسترسی به اینسایت (InCite) و Essential Science Indicators در انتهای مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.

دسترسی به WOS،سامانه های استنادی وب او ساینس (Web Of Science)، دسترسی به جی سی آر (Journal Citation Reports)، دسترسی به اینسایت (InCite) و Essential Science Indicators گیگاپیپر
دسترسی به WOS،سامانه های استنادی وب او ساینس (Web Of Science)، دسترسی به جی سی آر (Journal Citation Reports)، دسترسی به اینسایت (InCite) و Essential Science Indicators

پایگاه Web of Science

یکی از مهمترین پایگاه های علمی است که با عنوان ISI نیز شناخته می شود. این پایگاه معتبرترین مقالات علمی را در رشته های مختلف گردآوری می کند و انتشار مقاله در این پایگاه نشان از کیفیت بالای مقاله دارد به طوری که تولیدات علمی هر کشور نیز با توجه به اطلاعات ارائه شده این پایگاه سنجیده می شود.این پایگاه بعنوان اولین پایگاه استنادی جهان میزان استفاده و استناد هر مقاله را نشان می دهد. در این پایگاه امکان ارائه داغترین مقالات در سطح دنیا وجود دارد.

مزایای دسترسی به وب آف ساینس

همواره از آگاهی از نویسندگان هسته، مجلات هسته، مهمترین کنفرانس ها و یا شاخص ترین سازمان ها و کشورها در یک حوزه پژوهشی مورد توجه مسئولین سیاستگذاری های پژوهشی، دانشجویان، پژوهشگران و کارکنان حوزه علم سنجی است. دانشجویان به منظور نگارش بخش پیشینه پژوهش و نیز به منظور ارائه اطلاعاتی در مورد اهمیت پژوهش خود نیازمند آگاهی از اهمیت مسأله پژوهشی خود در سال های متمادی هستند. بعلاوه آگاهی از روش تحلیل با استفاده از بانک اطلاعاتی وب آف ساینس (Web of Science) به دانشجویان کمک خواهد کرد تا بتوانند مجلات مناسب با حوزه موضوعی و حدود و صغور موضوع خود را تشخیص دهند و با پژوهشگران بین المللی مطرح در حوزه موضوعی خود تیم پژوهشی تشکیل دهند.

اهمیت وب آف ساینس (Web of Science)

هم اکنون، نشر مقالات و آثار علمی در مجلات آی اس آی (ISI) بیش از پیش، اهمیت یافته است و یکی از معیارهای سنجش کیفیت یک مقاله، نشر آن در مجلات معتبر آی اس آی است. به منظور آگاهی از روند شکل گیری یک موضوع و توجه به آن در دوره های زمانی مختلف، به منظور آگاهی از پژوهشگران هسته در یک حوزه علمی، به منظور آگاهی از کنفرانس مهم و باکیفیت در یک حوزه و نیز برای یافتن و تحلیل مقالات پر استناد و داغ در یک حوزه علمی، آشنایی با بانک اطلاعاتی وب آف ساینس (Web of Science) به کلیه پژوهشگران کمک خواهد کرد تا شمای کلی از آثار با کیفیت داشته باشند.

بنابراین کلیه پژوهشگران، چنانچه بخواهند اطلاعاتی در رابطه با پیشینه حوزه کاری خود نیز نظیر: ترسیم روند زمانی رشد یا افول با توجه به یک موضوع، مجلات مهم در یک حوزه موضوعی و با کیفیت، کنفرانس های مهم در یک حوزه، سازمان های مهم منتشرکننده مقالات با کیفیت و نظایر آن در یک حوزه موضوعی پیدا کنند، آشنایی با بخش های مختلف این بانک اطلاعاتی به آن ها کمک خواهد کرد.

پایگاه JCR

JCR پایگاه مکمل این پایگاه هست که ضریب تاثیر یا ایمپکت فکتور مجلات و رشد یا نزول آنها را در میان مجلات آن حوزه و در سال های مختلف مورد بررسی قرار می دهد . با استفاده از این پایگاه امکان شناخت معتبرترین مجلات هر رشته وجود دارد ضمن انکه میزان اعتبار هر مجله نیز توسط این پایگاه مورد ارزیابی قرار می گیرد.

نکات خرید اکانت Scopus

توجه شود که با خرید اکانت اسکوپوس، تنها به موتور جستجوی ان دسترسی خواهید داشت.اینگونه نیست که با پرداخت این هزینه بتوانیم به کلیه مقالات موجود در اسکوپوس دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به متن کامل مقالات نیاز به اکانتهای مختلف می باشد که سطح دسترسی های انها و هزینه هر کدام متفاوت است.

نکات خرید اکانت وب اف ساینس

1- با خرید اکانت WOS تنها به موتور جستجوی ان دسترسی خواهید داشت  و امکان دانلود متن کامل کل مقالات را نخواهید داشت.

2- – برای استفاده از اکانتهای نوع 1 بایستی از ابزارهای دور زدن (ق*ن*د شکن) استفاده کنید. برای اکانتهای نوع دوم هم ترجیحا از این ابزارها استفاده کنید. در صورتی که در خارج از ایران هستید، نیاز به این ابزارها نیست.

هزینه بخش های دیگر سایت webofknowledge مثلا بخش JCR و یا ESI متفاوت است. برای خرید پسورد JCR سایت WOS  ، اکانت ESI سایت وب اف ساینس و اکانت inCites سایت Web of Science بر روی لینک کلیک کنید. برای اطلاع از هزینه اکانت JCR و ESI با ما مکاتبه کنید.

دسترسی رایگان Web Of Science

برای دریافت یوزر و پسورد رایگان Web Of Science، کافیست ما را به سه نفر از دوستان خود معرفی کنید (در کانال تلگرام و یا پیام شخصی و یا ایمیل). پس از خرید  سه نفر از دوستان شما، اکانت رایگان Web Of Science و دسترسی رایگان به پایگاه استنادی وب آو ساینس برایتان ارسال می شود.

واریز هزینه

برای دریافت اکانت اسکوپوس و یا اکانت وب آو نالج ، و یا اکانت هر دو سایت Scopus  و webofknowledge.com بایستی مشخصات پرداختی را از طریق تلگرام ، واتساپ و یا ایمیل گیگاپیپر ارسال کنید. برای دریافت شماره حساب ها و شماره کارتهای گیگاپیپر و اطلاعات تماس گیگاپیپر بر روی لینکها کلیک کنید.

سوالات متداول در خرید اکانتهای وب آوساینس

تفاوت اکانتهای از نوع پروکسی و مستقیم چیست؟

در هر دوی این اکانتها مستقیما به سایت وب او ساینس وارد می شوید و میتوانید جستجوی پیشرفته Advanced Search مقالات را انجام دهید. در اکانت با پروکسی احتمال دسترسی به متن کامل برخی مقالات هست (طبق توضیحات بالا تضمینی در دانلود مقاله نیست) ولی در اکانت مستقیم Web of Science هیچ دسترسی به متن کامل مقالات نیست و فقط عنوان ، تاریخ و نویسنده و چکیده مقالات قابل مشاهده است. در مورد اکانت با پروکسی استفاده از فیلت…ر شکن واجب است و در مورد اکانت مستقیم ترجیحااستفاده شود.

بعد از واریز هزینه اکانت وب آف ساینس، چقدر زمان می برد تا ارسال شود؟

بین چند دقیقه تا حداکثر 8 ساعت – از لحظه ارسال اکانت فعال و قابل استفاده است

نحوه دریافت اکانت وب آو ساینس؟

مشخصات واریزی را از طریق واتساپ، تلگرام یا ایتا به شماره 09035556564 ارسال کنید و یا به ایمیل info@GigaPaper.ir ارسال کنید.حتما اعلام شود که مبلغ بابت چه اکانتی و برای چه مدت است.

امکان استفاده اشتراکی از اکانت وب آوساینس وجود دارد؟

خیر. کلیه اکانتهای وب اف ساینس و اسکوپوس تک کاربره است. در صورت اشتراک گذاری اکانت و استفاده توسط دو کاربر، اکانت بدون برگشت هزینه مسدود می شود.

راهنماي استفاده از پایگاه اطلاعاتی Web Of Science

در ادامه چند فایل PDF راهنمای سایت Web Of Science به زبان فارسی آورده شده است.

راهنمای رایگان پایگاه WOS (Web Of Science) به زبان فارسی

راهنمای استفاده از web of science به زبان فارسی

راهنمای استفاده از وب آف ساینس به فرمت PDF و به زبان فارسی

فرم درخواست دسترسی به Web Of Science





    دانلود کتاب مقاله استاندارد | پسورد سایت های علمی

    برای سفارش موارد زیر، با تلگرام و یا ایمیل ما مکاتبه کنید. دانلود مقاله ، خرید ایبوک ، دانلود استاندارد ، دریافت پایان نامه و خرید پسورد دانشگاهی خرید کتابهای آمازون، خرید اکانت iThenticate

    ‫14 دیدگاه ها

    1. سلام ببخشید بعد از واریز چقدر طول میکشه دسترسی به سایتهای اسکوپوس و‌وب اف ساینس امکانپذیر بشه؟

    2. سلام.
      هزینه دسترسی به وب آو ساینس و اسکوپوس چقدر میشه برای یک ماه ؟
      و یک سال چقدر میشه؟

    3. سلام.
      من نیازمند خریداری اکانت WOS به تعداد بالا هستم.
      با شماره موجود در سایت تماس گرفتم موفق به برقراری ارتباط نشدم.
      ممنون می‌شوم من را راهنمایی کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا