
مراحل تعیین درصد تشابه مقاله (Plagiarism) با آیتنتیکیت
برای چک کردن سرقت ادبی با iThenticate مراحل زیر را انجام دهید :
1- کافیست مقاله خود را (در فرمت PDF و یا Word) از طریق یکی از راههای ارتباطی مشخص شده در صفحه ارتباط با گیگاپیپر ارسال کنید. (ارسال اصل مقاله بدون تصویر یه تلگرام و یا WhatsApp و یا ایمیل). مطابق توضیحات گفته شده در انتهای پست، در صورتی که نیاز به تنظیم خاصی در سایت آیدنتیکیت هست، اعلام شود. همچنین نکات مطالعه شود. در صورتی که به هر دلیل بخواهید همان مقاله دوباره بررسی شود، مشمول پرداخت دوباره هزینه است.
2- مشخصات واریزی (واریز هزینه 79 هزار ت به شماره کارت بانک ملی بنام زهرا تورجی زاده 6037998227824579) – حتما اعلام شود. واریز چه تاریخ؟ چه ساعت ؟چه مبلغی؟ انجام شده است.
3- گزارش درصد شباهت (سرقت ادبی) در قالب PDF در کمتر از 8 ساعت اداری، از همان طریق که اصل مقاله را ارسال کرده اید، برای شما ارسال می شود.
شماره کارت برای پرداخت هزینه
مبلغ را به شماره کارت بانک ملی (بنام زهرا تورجی زاده)
6037998227824579
واریز بفرمایید و مشخصات واریزی را از طریق تلگرام ، واتس اپ (09035556564) و یا ایمیل ارسال کنید.
تخفیف در گزارش سرقت ادبی با iThenticate
هزینه بررسی سرقت ادبی مقاله (که کمتر از 24 صفحه است) با iThenticate تنها 79 هزار تومان می باشد. گزارش Plagiarism به صورت PDF ارسال می شود. درصورتی که نیاز به چک کردن سرقت ادبی چند مقاله دارید، تخفیفاتی در نظر گرفته می شود. برای اطلاع از قیمت بسته های چک پلاجیاریسم بر روی لینک خرید بسته های پلاجیاریسم کلیک کنید با خرید این بسته ها هزینه چک کردن هر مقاله تا 51 هزار تومان کاهش می یابد.
هزینه چک کردن درصد تشابه متون بیشتر از 24 صفحه
تعیین درصد هوش مصنوعی استفاده شده در مقاله
برای دریافت میزان AI مقاله خود با استفاده از Turnitin’s AI detector میتوانید از سرویس ” بررسی AI مقاله با Turnitin – تشخیص هوش مصنوعی مقاله” استفاده کنید.
سرقت ادبی یا Plagiarism چیست؟
سرقت علمی یا ادبی یا پلاجیاریزم که معادل انگلیسی آن plagiarism است در زبان فارسی به صورتهای مختلفی ترجمه شده است که از جمله عبارتند از: دزدی علمی، سرقت علمی، دستبرد علمی ، پلاجیاریسم ، پلاژیاریسم، پلاجریسم و سوء استفاده علمی.
پلاجیاریزم یعنی Copy و Paste کردن اثر، ایده و نوشته های شخص دیگری که در حقیقت زیر پا گذاشتن قانون Copyright است و به این ترتیب شخص کپی بردار مرتکب عمل سرقت ادبی شده است.
متداولترین نوع سرقت ادبی، کپی برداری پژوهشی از منابع چاپ شده قبلی است یعنی اینکه مقاله ای که در سایتهای ساینس دایرکت ، اشپرینگر ، الزویر و دیگر مقالات پایگاههای علمی را که در یک ژورنال چاپ شده ، عینا و بدون تغییری در متن مقاله خود کپی کنیم که این امر به راحتی توسط نرم افزارهای چک کننده پلاجیاریزم (Plagiarism Checker) قابل تشخیص است موجب می شود که مقاله ریجکت سریع یا fast reject شود.
سرقت ادبی حتی باعث می شود که ژورنال، مقاله های بعدی نویسنده را بدون بررسی ریجکت کند. این مشکل، یک مساله اخلاقی یا ethical issue محسوب می گردد چون مطلبی بدون ذکر صاحب اثر یا منبع (رفرنس گذاری) به سرقت رفته است.
چرا نیاز به پلاجیاریسم چکر Plagiarism Checker داریم؟
برای اینکه کار پژوهشی دیده شود، باید در یک ژورنال چاپ شود. سردبیران ژورنال هم مقالات دریافتی را در گام اول با نرم افزارهای تشخیص سرقت علمی که عموما iThenticate است، چک می کنند. در صورتی که نرم افزارهای پلاجیاریسم درصد بالای تشابه را اعلام کند، مقاله ریجکت می شود و به مرحله بررسی محتوای علمی نمی رسد.
بنابراین بهتر است تا خود نویسنده قبل از ارسال مقاله به ژورنال به بررسی و تشخیص سرقت علمی مقاله خود بپردازد تا با بازنویسی قسمت هایی از متن که کپی شده از سرقت ادبی پیشگیری شود. برای بررسی سرقت ادبی مقاله خود می توانید از خدمات و سرویس های گیگاپیپر استفاده کنید. گیگاپیپر با ارائه خدمات ضد سرقت ادبی و تعیین درصد سرقت ادبی در مقالات ISI به شما کمک می کند. همچنین پلاژیاریسم پایان نامه هم انجام می شود.
کراس رفرنس (Cross Reference) چیست؟
کراس رفرنس اسکلت ارتباطات ارجاعی مقالات است که محقق را قادر می سازد با چند کلیک ساده از یک مقاله به مقاله دیگری برود.
کراس چک سرویسی است که توسط iThenticate ارایه شده است و توسط این سرویس سایت ithenticate.com می تواند میزان اصیل بودن مقاله را چک کند. در واقع نوعی پلاژیاریسم چکر انجام می شود.
چرا اهمیت بررسی پلاژیاریسم مقاله بیشتر شده است؟
با توجه به لایحه مبارزه با “تقلب علمی” در اردیبهشت ماه 1394، برخورد موسسات آموزش عالی فعال در وزارت های علوم و بهداشت با محققین مرتکب سرقت ادبی علمی (پلاجیاریزم) جدی تر شده است. امید است با تصویب این لایحه، بسته به میزان و شدت سرقت ادبی صورت گرفته، مجازاتهایی مانند عدم اجازه ترفیع اعضای هییت علمی صورت پذیرد.
چرا نرم افزار iThenticate ؟
مهمترین سوالی که مولفان مقاله پیش می اید این است که چرا ببرسی سرقت ادبی مقاله را با نرم افزار iThenticate انجام دهیم؟ چرا با وجود اینکه نرم افزار های مشابه یاب مقاله زیادی وجود دارد چرا بایستی درصد تشابه مقاله را با iThenticate بررسی کنیم؟
معروف ترین و کاملترین ترین سایت تشخیص سرقت علمی مقاله جامع ترین نرم افزار تقلب یاب مقاله در جهان می باشد. سایت ithenticate.com دسترسی به بيش از 45 ملیون صفحه وب و 122 ملیون محتواي اطلاعاتي دارد، همچنین بیشتر از 39 هزار مقاله منتشر شده از بيش از ۳۰۰ ناشر علمي كه عضو Cross Check هستند. آثار پژوهشگران را قبل از ارسال برای داوری و چاپ در ژورنال های معتبر بین المللی بررسی مینماید. Cross Check یا Crossref نیز توسط این سایت مشخص می گردد. iThenticate ابزاری مطمئن برای پیشگیری از سرقت ادبی در مقالات است. نرم افزار iThenticate به دلایل زیر قدرتمندترین نرم افزار برای چک کردن موارد سرقت ادبی (پلاژیاریسم) در مقالات علمی است.
- Powerful Engine
- Detailed Report
- Different Languages
- Doc vs Internet
- Privacy Guaranteed
- All Formats
- Offline Database

روش شناسایی پلاجیاریزم
برای شناسایی پلاجیاریزم، نرم افزارهای زیادی وجود دارد. از طریق لینک نرم افزارهای سرقت ادبی می توانید دهها نرم افزار بیابید که برخی رایگان و برخی پولی هستند. متاسفانه نرم افزارهای رایگان، خیلی کلی در مورد متن شما نظر می دهند و گزارش دقیقی از پلاجیاریزم متنی ارایه نمی دهند و اصلا رضایت بخش نیست چون نمی دانیم چه بخشهایی از مقاله پلاجیاریزم داشته که باید رفع شود.
بهترین نرم افزار برای شناسایی پلاجیاریزم iThenticate میباشد. iThenticate یک سرویس پیشرو حرفه ای جهت تشخیص سرقت ادبی در سراسر جهان است که مورد استفاده بیشتر سردبیران و محققان قرار می گیرد. با نرم افزار iThenticate می توانید گزارش همانندیاب انگلیسی مقاله را دریافت کنید.
مشکلات پژوهشگران ایرانی در استفاده از آیتنتیکیت
متاسفانه استفاده از سرویس iThenticate: Plagiarism Detection Software به دلایل زیر با محدودیت جدی مواجه است.
- تحریم های علمی
- هزینه بالای سرویس iThenticate
- شرایط سخت پرداخت انلاین با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی
فیلم آموزشی کار با نرم افزار iThenticate
مقاله ارسالی با چه منابعی مقایسه خواهد شد؟
علاوه بر تمامی متون بارگزاری شده قابل جستجو در اینترنت، تمامی متون ارسالی از نظر تشابه نگارشی با بیش از 40 میلیون مقالۀ پژوهشی منتشر شده توسط بیش از 590 ناشر علمی، فنی و پزشکی بین المللی مقایسه خواهد شد. همچنین پایگاه داده مقایسه ای iThenticate شامل بیش از یک میلیون چکیده موجود در پایگاه PubMed، و بیش از 20000 عنوان پژوهشی از EBSCOhost و the Gale InfoTrac OneFile می باشد.
iThenticate همچنین دارای جستجوگر وب اختصاصی با نمایه سازی بیش از 10 میلیون صفحه وب به صورت روزانه و در مجموع بیش از 50 میلیارد صفحه وب است. همچنین می توان بیش از 100000 نشریه با آرشیوبندی بیش از 40 میلیون از مقالات علمی، کتب و مجموعه مقالات کنفرانس ها به iThenticate را که از طریق Cross Check طراحی شده، توسط خدمات iThenticate مورد جستجو قرار داد.
انواع فایل های مورد قبول در نرم افزار iThenticate کدامند؟
مقالات خود را می توانید در پسوندهای زیر MS Word، Word XML ، WordPerfect ، PostScript ، PDF ، HTML ، RTF ، HWP ، OpenOffice (ODT) و متن ساده، برای ما ارسال کنید تا از نظر سرقت ادبی چک شوند.
هزینه بررسی مقاله از نظر پلاجیاریزم
در صورتی که متن ارسالی شما از نوع مقاله نیست، و به عنوان مثال قصد چک کردن متون یک کتاب، پایان نامه، پروپوزال یا هر متن دیگری را دارید در هنگام ثبت سفارش این موضوع را اعلام فرمایید تا همکاران ما در گیگاپیپر، در کوتاه ترین زمان هزینه چک کردن Plagiarism را بسته به شرایط شما اعلام نمایند.
تشخیص سرقت ادبی بصورت انلاین توسط سایت www.ithenticate.com انجام می شود .
مراحل بررسی سرقت ادبی مقاله با iThenticate
برای سفارش بررسی Plagiarism با iThenticate مراحل زیر را طی کنید:
1- فیش واریز + فایل مقاله (در یکی از فرمتهای مجاز) را به ایمیل سایت و یا تلگرام و یا واتس اپ ارسال کنید.
2- گزارش آیتنتیکیت در قالب PDF ارسال می شود.
واریز هزینه
شماره کارت بانک ملی 6037998227824579 بنام زهرا تورجی زاده
نکات چک کردن پلاجیاریزم مقاله
1- قسمت قدردانی، و اطلاعات نویسنده را حتما قبل از ارسال فایل پاک کنید.
2- با توجه به اینکه تصاویر نقشی در پلاژیریسم ندارند، لطفا برای کاهش حجم فایل، تصاویر موجود را در سند را حذف کنید و سپس برای چک پلاجیاریسم ارسال کنید.
3- اگر می خواهید که منابع یا همان رفرنسهای مقاله شما در چک درصد تشابه لحاظ نشود، فایل مقاله را با حذف رفرنسها ارسال بفرمایید. توجه شود بررسی دوباره مشمول هزینه کامل چک سرقت ادبی است.
4- ملاک هزینه ، تعداد کل صفحات مقاله به همراه شکلها ، جداول ، مراجع و… می باشد. اگر میخواهید که تعداد صفحات مقاله کمتر از 24 صفحه شود، میتوانید این بخشها را حذف کنید.
5-برای تفسیر گزارش iThenticate به ادرس https://www.ithenticate.com/products/faqs#reports مراجعه کنید.
6- برای پاسخ به سوالاتی شبیه
- چه میزان سیمیلاریتی مجاز است؟
- چه قسمتهایی از متن باید ریوایز شود؟
- ………
- به ادرس https://www.aje.com/arc/guide-how-to-read-ithenticate-report مراجعه کنید.
7- در صورتی که فایل ارسالی، بصورت تصویر در ورد یا PDF ذخیره شده باشد (یعنی متن ان قابل COPY, Paste نباشد) این صفحات سیمیلاریتی نخواهند داشت زیرا متن عکسها برای iThenticate قابل شناسایی نیست.
8- در صورتی که میخواهید بخش یا جاهایی از فایل در سیمیلاریتی بررسی نشود، باید ان را از سند حذف کنید. تنظیمی وجود ندارد که بتوانید ان بخشها را از چک سیمیلاریتی اکسکلاد کنید.
تنظیمات iThenticate برای چک کردن پلاجیاریسم مقاله
مطابق تنطیمات زیر می توان پلاجیاریسم را چک کرد. پیشفرض ما فقط دو مورد اول یعنی Exclude quotes و Exclude bibliography را تیک می زنیم. بنابراین در صورتی که شما تنظیم دیگری را مد نظر دارید، حتما همراه با فایل ارسال مقاله اعلام بفرمایید که کدام موارد باید انتخاب و کدام موارد نباید انتخاب شود. توجه کنید در صورتی که پس از ارسال فایل Report اعلام بفرمایید که با تنظیم دیگری می خواهید گزارش ایدنتیکیت ارسال شود، بایستی هزینه دوباره پرداخت شود.
Check to exclude quoted text from comparison of documents submitted in this folder
Exclude quotes
Check to exclude bibliography from comparison of documents submitted in this folder
Exclude bibliography
Check to exclude phrases associated with this folder (or with your account) from comparison of documents submitted in this folder
Exclude Phrases
Check to exclude match instances from reports that are below the set word count.
Exclude Small Matches
Check to exclude sources below the set thresholds from reports.
Exclude Small Sources
Exclude Sections:
Check to exclude the Abstract from comparison of documents submitted to this folder.
Abstract
Check to exclude the Methods and Materials section from comparison of documents submitted to this folder. Includes variations: Method, Methods, Materials and Methods
Methods and Materials
بررسی Similarity پایان نامه از نظر سرقت ادبی
هزینه بررسی و چک کردن سرقت ادبی تز و چک پلاجریسم با استفاده از ithenticate که کمتر از 80 صفحه دارند مبلغ 99 هزار تومان می باشد.برای پایان نامه ها متون بیشتر از 80 صفحه، بایستی تعداد صفحات اعلام، تا هزینه مشخص شود.
تخفیفات ویژه در بررسی سرقت ادبی مقاله
درصورتی که در یکسال نیاز به بررسی تشابه حداقل 5 مقاله دارید، می توانید با خرید یکی از بسته های پلاجیاریسم، علاوه بر سهولت دریافت ریپورت درصد تشابه، از هدایایی همچون بررسی رایگان سرقت ادبی مقاله بهره مند شوید. با خرید این بسته ها می توانید، هزینه بررسی سرقت ادبی با ithenticate را تا 38 هزار تومان به ازای هر مقاله کاهش دهید.
خرید پسورد iThenticate
برخی از پژوهشگران بخاطر مسایلی مانند 1- سرعت ارسال گزارش درصد تشابه مقاله و 2- امنیت سندشان خواستار خرید پسورد مستقیم iThenticate هستند.
1- همانطور که اشاره شد گزارش اکثرا در کمتر از یک ساعت و حداکثر 8 ساعت بعد ارسال می شود.
2- کلیه سندها، پس از ارسال گزارش پلاجیاریسم حذف می شود.
با این وجود در صورتی که می خواهید پسورد iThenticate را خرید کنید می توانید با ما مکاتبه کنید. هزینه اکانتهای ایدنتیکیت از 3 میلیون تومان به بالا می باشد (وابسته به اعتبار تعداد مقاله ای که قابل چک کردن است.
خرید پسورد Turnitin
با توجه به اینکه قیمت اکانت iThenticate برای استفاده شخصی مناسب نیست، پژوهشگران می توانند از اکانت Turnitin استفاده کنند. در هفته تقریبا 3 تا 5 مقاله را می توانید با ترنیتین چک کنید. برای خرید پسورد ترنیتین به لینک مربوطه مراجعه کنید.
سوالات متداول در تشخیص سرقت ادبی مقاله با iThenticate
زمان تحویل فایل PDF گزارش نرم افزار iThenticate ؟
آیا امکان چک کردن متن فارسی هم وجود دارد؟
آیا برای چک کردن مجدد مقاله میبایست اعتبار جدید خریداری شود؟
تعداد کلمه قابل بررسی در هر نوبت ارسال مقاله چقدر می باشد؟
نمونه گزارش ارسالی نرم افزار iThenticate چگونه است؟
نمونه ای از گزارش های تحویلی توسط سامانه مشابهت یاب آیتنتیکیت
در این قسمت، مروری سریع خواهیم داشت بر آنچه که برای شما به عنوان گزارش آیتنتیکیت به صورت PDF توسط گیگاپیپر ارسال می شود.
ما برای شما گزارش ها را در قالب فایل پی دی اف (pdf) ارسال می کنیم. هر گزارش ارسالی شامل 3 قسمت اصلی می باشد.
1.Cover Page (که صفحه اول هر پی دی اف ارسالی را شامل می شود)
در این صفحه عنوان فایل ارسالی شما و نام سفارش دهنده اثر درج می شود.
2.محتوای اصلی (که از صفحه 2 تا صفحه نامحدود بسته به مقدار مطلب شما ادامه خواهد داشت)
در این صفحات، هر قسمت از متن اصلی ارسالی شما، در صورتی که توسط نرم افزار iThenitcate مشکوک به سرقت ادبی/علمی شناخته شود، با یک رنگ به خصوص هایلایت و شماره گزاری خواهد شد. توضیح اینکه،هر رنگ و هر شماره، نماینده یک رفرنس به خصوص است که در قسمت سوم گزارش ارسالی قابل مشاهده است)

3.گزارش درصد تشابهات/ اعلام رفرنس ها
در این صفحات که شروع ان با درج یک درصد بزرگ می باشد، شما می توانید به درصد تشابه کلی متن شما با متون جستجو شده توسط iThenticate دست یابید. همچنین، در این صفحه، رفرنس خطوط Highlight شده بر اساس رنگ یا شماره مشخص شده اعلام شده اند و شما می تواند به تعداد لغت و میزان درصدی که از هر رفرنس استفاده شده است نیز دسترسی داشته باشد.