دانلود کتاب Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
خرید ایبوک Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
برای دانلود ایبوک Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition و خرید کتاب ذخیره کنترل شده جوی میوه و سبزیجات نسخه سوم بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت PDF و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.
در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.
ایبوک Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
by Anthony K. Thompson (Author), Robert K. Prange (Author), Roger D. Bancroft (Author), Tongchai Puttongsiri (Author)
Hardcover : 430 pages
ISBN-10 : 1786393735
ISBN-13 : 978-1786393739
Download Please Contact Us :
Price : 25$
ادرس اینترنتی کتاب Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
https://www.cabi.org/bookshop/book/9781786393739/
https://books.google.com/books/about/Controlled_Atmosphere_Storage_of_Fruit_a.html?id=oVBstwEACAAJ
دانلود رایگان کتاب Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.
Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables, 3rd Edition by Anthony K. Thompson, Robert K. Prange, Roger D. Bancroft, Tongchai Puttongsiri
2019 | ISBN: 1786393735 | English | 430 pages | PDF | 7 MB
دانلود کتاب Controlled Atmosphere Storage of Fruit and Vegetables 3rd Edition
The third edition of this successful title presents current research to provide a comprehensive and up-to-date overview of controlled and modified atmosphere, hyperbaric and hypobaric storage of fresh fruits and vegetables. New and developed technologies for the transportation and storage of horticultural products are essential to ensure that produce reaches consumers in the best possible condition and has the potential to reduce the postharvest use of chemicals, maintain nutritional quality and organoleptic characteristics and reduce losses.
Covering the increasingly used science and technology of preserving the freshness of fruit and vegetables in all aspects of their postharvest life, this book puts the subject in the context of its history and current practices, in addition to future prospects. This new edition:
– Reflects on the large amount of research that is continuously being published on the topic
– Reviews and evaluates the adaptation and improvement of commercial technologies
– Includes the effect of techniques and technologies on flavor, quality and physiology, in addition to the influence of pests, diseases and disorders
– Contains 5 new chapters covering genetics and CA storage, dynamic CA storage, hyperbaric storage, hypobaric storage and fruit ripening
Fully revised and now presented in full color throughout, this book is a readily accessible resource for researchers, scientists, growers, students and industry personnel.
دانلود ایبوک ذخیره کنترل شده جوی میوه و سبزیجات نسخه سوم
ویرایش سوم این عنوان موفق ، تحقیقات فعلی را ارائه می دهد تا مروری جامع و به روز از فضای کنترل شده و اصلاح شده ، ذخیره بیش از حد و هیپوباریک میوه ها و سبزیجات تازه ارائه دهد. فناوری های جدید و پیشرفته حمل و نقل و نگهداری محصولات باغی برای اطمینان از اینکه تولید در بهترین شرایط به دست مصرف کنندگان می رسد و پتانسیل کاهش استفاده از مواد شیمیایی پس از برداشت محصول ، حفظ کیفیت تغذیه ای و خصوصیات ارگانولپتیک و کاهش تلفات را دارد ، ضروری است.
این کتاب با پوشش بیشتر علم و فناوری مورد استفاده در حفظ طراوت میوه و سبزیجات در تمام جنبه های زندگی پس از برداشت آنها ، علاوه بر چشم اندازهای آینده ، موضوع را در متن تاریخچه و روش های فعلی آن قرار می دهد. این نسخه جدید:
– در مورد مقدار زیادی تحقیق که بطور مداوم در مورد موضوع منتشر می شود ، تأمل می کند
– سازگاری و بهبود فناوری های تجاری را بررسی و ارزیابی می کند
– شامل تأثیر تکنیک ها و فن آوری ها بر عطر و طعم ، کیفیت و فیزیولوژی ، علاوه بر تأثیر آفات ، بیماری ها و اختلالات
– شامل 5 فصل جدید شامل ژنتیک و ذخیره سازی CA ، ذخیره سازی پویای CA ، ذخیره سازی بیش از حد ، ذخیره سازی hypobaric و رسیدن میوه
این کتاب که به طور کامل بازنگری شده و اکنون در تمام رنگ ارائه شده است ، منبعی است که به راحتی برای محققان ، دانشمندان ، تولید کنندگان ، دانشجویان و پرسنل صنعت قابل دسترسی است.