دانلود کتاب Design Thinking for Food Well-Being

خرید ایبوک Design Thinking for Food Well-Being
برای دانلود ایبوک Design Thinking for Food Well-Being و خرید کتاب تفکر طراحی برای رفاه غذا روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت pdf اورجینال و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.
در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.
ایبوک Design Thinking for Food Well-Being

Design Thinking for Food Well-Being: The Art of Designing Innovative Food Experiences 1st ed. 2021 Edition
by Wided Batat (Editor)
ISBN-13: 978-3030542955
ISBN-10: 3030542955
Download Please Contact Us :
Price : 15$
ادرس اینترنتی کتاب Design Thinking for Food Well-Being
دانلود رایگان کتاب Design Thinking for Food Well-Being
برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.
دانلود کتاب Design Thinking for Food Well-Being
How can we design innovative food experiences that enhance food pleasure and consumer well-being? Through a wide variety of empirical, methodological, and theoretical contributions, which examine the art of designing innovative food experiences, this edited book explores the relationship between design thinking, food experience, and food well-being.
While many aspects of food innovation are focused on products’ features, in this book, design thinking follows an experiential perspective to create a new food innovation design logic that integrates two aspects: consumer food well-being and the experiential pleasure of food. It integrates a holistic perspective to understand how designing innovative food experiences, instead of food products, can promote healthy and pleasurable eating behaviors among consumers and help them achieve their food well-being. Invaluable for scholars, food industry professionals, design thinkers, students, and amateurs alike, this book will define the field of food innovation for years to come.
دانلود ایبوک تفکر طراحی برای رفاه غذا
چگونه می توانیم تجربیات غذایی نوآورانه ای طراحی کنیم که لذت غذا و رفاه مصرف کننده را افزایش دهد؟ این کتاب ویرایش شده از طریق طیف گسترده ای از مشارکت های تجربی، روش شناختی و نظری، که هنر طراحی تجربیات غذایی نوآورانه را بررسی می کند، رابطه بین تفکر طراحی، تجربه غذا و رفاه غذا را بررسی می کند.
در حالی که بسیاری از جنبههای نوآوری مواد غذایی بر ویژگیهای محصولات متمرکز شدهاند، در این کتاب، تفکر طراحی از دیدگاهی تجربی پیروی میکند تا منطق طراحی نوآوری غذایی جدیدی را ایجاد کند که دو جنبه را ادغام میکند: رفاه غذای مصرفکننده و لذت تجربی از غذا. این یک دیدگاه جامع را برای درک اینکه چگونه طراحی تجربیات غذایی نوآورانه، به جای محصولات غذایی، می تواند رفتارهای غذایی سالم و لذت بخش را در بین مصرف کنندگان ترویج کند و به آنها کمک کند تا به سلامت غذایی خود برسند، ادغام می کند. این کتاب برای محققان، متخصصان صنایع غذایی، متفکران طراحی، دانشجویان و آماتورها به طور یکسان ارزشمند است، این کتاب حوزه نوآوری مواد غذایی را برای سالهای آینده تعریف خواهد کرد.