دانلود کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis

خرید ایبوک ICUMSA Methods of Sugar Analysis

برای دانلود کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis و خرید ایبوک روشهای ICUMSA تجزیه و تحلیل قند بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید. پس از اتصال به درگاه پرداخت و تکمیل مراحل خرید، لینک دانلود ایمیل می شود.  کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis در قالب PDF اورجینال بلافاصله کتاب ارسال می شود. ایبوک امکان جستجو و کپي متن و همچنين ذخيره تصاوير دارد.

 در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

خرید ایبوک ICUMSA Methods of Sugar Analysis دانلود کتاب روشهای ICUMSA تجزیه و تحلیل قند  ISBN-10 : 1483251578 ISBN-13 : 978-1483251578
خرید ایبوک ICUMSA Methods of Sugar Analysis دانلود کتاب روشهای ICUMSA تجزیه و تحلیل قند  ISBN-10 : 1483251578 ISBN-13 : 978-1483251578

 ICUMSA Methods of Sugar Analysis: Official and Tentative Methods Recommended by the International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis (ICUMSA) Paperback – October 30, 2013
by H. C. S. de Whalley (Editor)

 ISBN-10 ‏ : ‎ 1483251578
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1483251578

لینک کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis :

For Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 25$

دانلود رایگان ایبوک ICUMSA Methods of Sugar Analysis

برای اطمینان از کیفیت کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis ، چند صفحه ابتدایی ان بصورت رایگان قرار داده شده است.

 درباره کتاب ICUMSA Methods of Sugar Analysis

ICUMSA Methods of Sugar Analysis presents the recommendations of the International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis (ICUMSA) that are based on thorough investigations of methods likely to prove practical and appropriate for the sugar industry. This book discusses the procedures for raw sugar polarization. Organized into two parts encompassing 21 chapters, this book begins with an overview of the various methods of determining sucrose by polarimetry, including the invertase method and the Jackson and Grill’s method. This text then examines the methods of determining reducing sugars, which depends on knowing the amount of cuprous oxide precipitated from Fehling’s solution. Other chapters consider the method to be applied for all beet products. This book discusses as well the principle of double sulfation that is necessary to ensure conversion of ash to sulfate. The final chapter deals with the evaluation of filter aids. This book is a valuable resource for chemists.

دانلود کتاب روشهای ICUMSA تجزیه و تحلیل قند

ICUMSA Methods of Sugar Analysis توصیه‌های کمیسیون بین‌المللی روش‌های یکنواخت آنالیز قند (ICUMSA) را ارائه می‌کند که بر اساس تحقیقات کامل از روش‌هایی است که احتمالاً عملی و مناسب برای صنعت قند ثابت می‌شوند. این کتاب روش های قطبش شکر خام را مورد بحث قرار می دهد. این کتاب که در دو بخش شامل 21 فصل سازماندهی شده است، با مروری بر روش های مختلف تعیین ساکارز با پلاریمتری، از جمله روش اینورتاز و روش جکسون و گریل آغاز می شود. این متن سپس روش‌های تعیین قندهای احیاکننده را بررسی می‌کند که به دانستن میزان اکسید مس رسوب‌شده از محلول Fehling بستگی دارد. فصل های دیگر این روش را برای همه محصولات چغندر به کار می برند. این کتاب همچنین اصل سولفاته مضاعف را که برای اطمینان از تبدیل خاکستر به سولفات ضروری است، مورد بحث قرار می دهد. فصل آخر به ارزیابی کمک فیلترها می پردازد. این کتاب منبع ارزشمندی برای شیمیدانان است.

 Publisher ‏ : ‎ Elsevier (October 30, 2013)
Language ‏ : ‎ English
Paperback ‏ : ‎ 166 pages
ISBN-10 ‏ : ‎ 1483251578
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1483251578

فهرست مطالب

Contents PREFACE vn INTRODUCTION 1 PART I GENERAL METHODS CHAPTER 1 Determination of Sucrose (by polarimetry) 7 For Cane Products 9 a. Invertase Method (official) 9 b. JACKSON AND GILLIS’S Method IV (official) 10 For Beet Products 11 a. Double-enzyme Method (official) 11 b. OSBORN AND ZISCH’S Method (official) 11 CHAPTER 2 Determination of Reducing Sugars 13 a. LANE AND EYNON’S Volumetric Method (official) 13 b. MUNSON AND WALKER’S Method (official) 23 c. Berlin Institute Method (official) 25 d. OFNER’S Volumetric Method (official) 26 e. DE WHALLEY’S Method for High-grade Refined Sugar (official) 27 f. STRIEGLER’S Method (tentative) 28 g. KNIGHT AND ALLEN’S Method (tentative) 29 CHAPTER 3 Determination of Raffinose 31 Chromatographic Determination 31 a. ALBON AND GROSS’S Method (official) 31 b. DE WHALLEY’S Alternative Method (official) 32 Polarimetric Determination 33 PAIN AND BALCH’S Double-enzyme Method (official) … 33 CHAPTER 4 Determination of Ash 36 Gravimetric Determination 36 a. Sulphated Ash Method (official) 36 b. Carbonate Ash Method (official) 37 Conductometric Determination (tentative) 38 CHAPTER 5 Determination of Dry Substance (total solids) 41 1. Drying Methods 41 a. Vacuum Oven Method 41 (i) For Raw and Refined Sugars (tentative) 41 (ii) For Cane and Beet Molasses (tentative) 42 b. HILL AND DOBB’S Vacuum Distillation Method (tentative) 43 c. Atmospheric Pressure Oven (tentative) 44

X CONTENTS 2. By Refractometer 44 Refractive Index Method (official) 44 CHAPTER 6 Determination of Inorganic Constituents (Contaminants)…. 46 1. Lead 46 a. Estimation in White Sugar (official) 46 b. Estimation in Low-grade Sugar (tentative) 48 c. ‘Wet-ashing* Procedure for Low-grade Products 48 2. Iron 51 Determination of Iron using Ortho-phenanthroline (official) . . 51 3. Sulphur Dioxide 52 Determination in White Sugar (official) . 52 CHAPTER 7 Measurement of Colour and Turbidity 55 1. For White Sugar and Sucrose-type Liquid Sugar (tentative) . 55 2. For Invert-type Liquid Sugar (tentative) 56 3. For Dark-Coloured Products only (tentative) 56 4. For all Sugar Products (tentative) 57 CHAPTER 8 Measurement of pH (official) 59 CHAPTER 9 Measurement of Viscosity and Surface Tension of Sugar Solutions 62 1. Viscosity (official) 62 2. Surface tension (tentative) 64 PART II SPECIAL METHODS CHAPTER 10 Polarization of Raw Sugar (for information and guidance only) 67 CHAPTER 11 Determination of Sucrose and Invert in Molasses 71 1. Chemical Method—TATE AND LYLE Invertase Method (tenta-tive) 71 2. Optical Method—Based on N.B.S. Methods (tentative) … 75 CHAPTER 12 Determination of Sugar in Sugar Beet 76 a. Isotope Dilution Reference Method (tentative) 76 b. Double Extraction Method (official) 77 c. Cold Digestion Method (official) 79 CHAPTER 13 Weighing, Taring and Sampling of Raw Sugar (for information and guidance only) 80 1. In Bags 80 2. In Bulk 81 CHAPTER 14 Determination of Factors causing Deterioration of Raw and Re-fined Sugar in Storage and Transport 84 1. Measurement of Equilibrium Relative Humidity (official) . . 84 2. Bulk Density Measurement 85 a. MEADE’S Method (tentative) 85 b. PLAISTOW WHARF’S Method (tentative) 86 3. Hardness of Setting—DOUWES DEKKER’S Method (tentative) . 87 4. Angle of Slip—The Danish Sugar Co. Method (tentative) . . 88

CONTENTS XI CHAPTER 15 Evaluation of the Refining Qualities of Raw Sugar 90 1. Beet sugar 90 a. Affination (official) 90 b. Colour (tentative) 91 c. Insoluble Matter (tentative) 91 2. Cane Sugar 92 a. Evaluation of Crystal Purity (tentative) 92 b. Grist (tentative) 92 CHAPTER 16 Evaluation of Refined (White) Sugar 94 1. Screen (Grist) Tests—^.A.-C.V.’Method (tentative) . … 94 2. Reduced Buffer Power (tentative) 96 CHAPTER 17 Evaluation of Starch Hydrolysis Products 98 1. Official Methods 98 a. Acidity 98 b.Ash 100 c. Dextrose Equivalent 101 d. pH Value 103 2. Tentative Methods 104 a. Colour (spectrophotometric) 104 b. Copper 106 c. Heavy Metals 108 d.Iron 110 e. Moisture 113 f. Protein 114 g. Sulphur Dioxide 116 h. Saccharides 118 CHAPTER 18 Specifications and Tolerances for Pure Sucrose and Reagents . . 122 1. Pure Sucrose (official) 122 2. Basic Lead Acetate (official) 122 3. Invert Sugar Solution 123 a. EYNON AND LANE’S Method (official) 123 b. Pure Dextrose (official) 123 CHAPTER 19 Evaluation of Bone Charcoal (official) 125 1. Sampling 125 2. Moisture 127 3. Carbonate 127 4. Sulphur 128 5. Carbonaceous Residue and Insoluble Ash 132 Loss Upon Ignition of the Acid-Washed Residue 132 6. Bulk Density 133 7. Sieve Analysis 134 8. Attrition Hardness 136 9. Lye Test 137 10. Water Extracts Tests 138 11. Decolorisation Test 138 12. Heavy Metals 139 CHAPTER 20 Evaluation of Powdered Carbons (official) 1. Moisture 141 2. Total Ash 141

XII CONTENTS 3. Iron 141 4. pH-Value 142 5. Water Solubles 142 6. Filtering Speed Test-Water 142 7. Colour Removal 143 CHAPTER 21 Evaluation of Filter Acids (official) 147 1. Moisture 147 2. Water Solubles 147 3. Filtering Speed Test 147 REFERENCES 148 AUTHOR INDEX 149 SUBJECT INDEX 151
دکمه بازگشت به بالا