دانلود کتاب Saffron

خرید ایبوک Saffron

برای دانلود ایبوک Saffron و خرید کتاب زعفران بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت PDF اورجینال ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد. 

در صورتی که نیاز به نسخه PDF هر کتابی از انتشارات Academic Press دارید با ما مکاتبه کنید.

در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.sciencedirect.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

ایبوک Saffron

دانلود کتاب Saffron دانلود ایبوک زعفران ISBN-13: 978-0128212196 ISBN-10: 0128212195
دانلود کتاب Saffron دانلود ایبوک زعفران ISBN-13: 978-0128212196 ISBN-10: 0128212195

Saffron 1st Edition, Kindle Edition
by Charis M. Galanakis  (Editor)

ISBN-13: 978-0128212196
ISBN-10: 0128212195
Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 20$

ادرس اینترنتی کتاب Saffron

https://www.elsevier.com/books/saffron/galanakis/978-0-12-821219-6

دانلود رایگان کتاب Saffron

برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.

دانلود کتاب Saffron

Saffron explores the properties, metabolism and health effects of saffron ingredients, along with processing issues and the industrial applications that are affected by these aspects. The book addresses the in vitro and in vivo antioxidant activities of bioactive compounds found in saffron and investigates recovery methods for the extraction of these target ingredients, as well as their encapsulation. Each of these methods aims to prevent the degradation of saffron’s bioactive compounds by environmental factors and to improve their bioavailability in different applications.

The book is an excellent reference for food scientists, technologists, chemists, new product developers, researchers, academics, professionals working in the food industry, and pharmacologists, pharmacists and clinicians interested in nutrition and metabolism.

Analyzes the potential of already commercialized processes and products
Discusses metabolomics, the effect of saffron on chronic diseases, and its efficacy and safety issues
Investigates recovery technologies and applications in foods and nutraceutical markets

دانلود ایبوک زعفران

زعفران خواص، متابولیسم و ​​اثرات سلامتی ترکیبات زعفران را به همراه مسائل فرآوری و کاربردهای صنعتی که تحت تأثیر این جنبه ها قرار می گیرند، بررسی می کند. این کتاب به فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی in vitro و in vivo ترکیبات فعال زیستی موجود در زعفران می‌پردازد و روش‌های بازیابی برای استخراج این ترکیبات هدف و همچنین کپسوله‌سازی آنها را بررسی می‌کند. هدف هر یک از این روش ها جلوگیری از تخریب ترکیبات زیست فعال زعفران توسط عوامل محیطی و بهبود فراهمی زیستی آنها در کاربردهای مختلف است.

این کتاب یک مرجع عالی برای دانشمندان علوم غذایی، فن‌آوران، شیمی‌دانان، توسعه‌دهندگان محصولات جدید، محققان، دانشگاهیان، متخصصان صنایع غذایی، و داروشناسان، داروسازان و پزشکان علاقه‌مند به تغذیه و متابولیسم است.

پتانسیل فرآیندها و محصولات تجاری شده قبلی را تجزیه و تحلیل می کند
در مورد متابولومیک، تأثیر زعفران بر بیماری های مزمن و کارایی و ایمنی آن بحث می کند
فناوری ها و کاربردهای بازیابی را در بازارهای غذا و مواد غذایی بررسی می کند

دکمه بازگشت به بالا