دانلود کتاب Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

خرید ایبوک Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

برای دانلود ایبوک Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition و خرید کتاب راهنمای مطالعه به همراه آشپزی حرفه ای نسخه نهم روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت pdf اورجینال و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.

در صورتی که نیاز به نسخه PDF هر کتابی از انتشارات Wiley دارید با ما مکاتبه کنید.

در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

ایبوک Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

 

Study Guide to accompany Professional Cooking, 9th Edition 9th Edition, Kindle Edition
by Wayne Gisslen  (Author)

ایبوک Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition خرید کتاب راهنمای مطالعه به همراه آشپزی حرفه ای نسخه نهم
ایبوک Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition خرید کتاب راهنمای مطالعه به همراه آشپزی حرفه ای نسخه نهم
ISBN-13: 978-1119505631
ISBN-10: 1119505631
Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 15$

ادرس اینترنتی کتاب Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

دانلود رایگان کتاب Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

برای اطمینان از کیفیت ایبوک  ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.

دانلود کتاب Study Guide to accompany Professional Cooking 9th Edition

The Ninth Edition of Professional Cooking reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material. What has not changed is the core material that focuses on the essentials–the comprehensive understanding of ingredients and basic cooking techniques that are the foundation of success in the kitchen, and the development of manual skills to apply this knowledge.

دانلود ایبوک راهنمای مطالعه به همراه آشپزی حرفه ای نسخه نهم

نسخه نهم آشپزی حرفه ای منعکس کننده ماهیت در حال تغییر درک ما از آشپزی و زمینه های مرتبط مانند ایمنی مواد غذایی، تغذیه، و شیوه های رژیم غذایی، و همچنین تفکر جدید در مورد بهترین روش آموزش این مواد است. چیزی که تغییر نکرده است، مواد اصلی است که بر موارد ضروری تمرکز دارد – درک جامع از مواد تشکیل دهنده و تکنیک های اولیه آشپزی که اساس موفقیت در آشپزخانه هستند، و توسعه مهارت های دستی برای به کارگیری این دانش.

دکمه بازگشت به بالا