دانلود کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

خرید ایبوک STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

برای دانلود ایبوک STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon و خرید کتاب الگوهای DAX بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت  PDF گوگل پلی و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.

در صورتی که نیاز به نسخه PDF هر کتابی از انتشارات Applied Sturgeon Agency دارید با ما مکاتبه کنید.

در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

ایبوک STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

دانلود کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon دانلود ایبوک STURGEON CAVIAR ماهی خاویاری کاربردی ISBN 5604243337, 9785604243336
دانلود کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon دانلود ایبوک STURGEON CAVIAR ماهی خاویاری کاربردی ISBN 5604243337, 9785604243336

STURGEON CAVIAR: Processing and manufacturing methods. Digest of patents

Title STURGEON CAVIAR: Processing and manufacturing methods. Digest of patents
Volume 3 of Applied Sturgeon
Editor
Yan Merkulov
Publisher Applied Sturgeon Agency, 2020
ISBN 5604243337, 9785604243336
Length 108 pages

Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 10$

ادرس اینترنتی کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

https://play.google.com/store/books/details?id=IinYDwAAQBAJ

https://books.google.com/books?id=IinYDwAAQBAJ

دانلود رایگان کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.

دانلود کتاب STURGEON CAVIAR Applied Sturgeon

The digest contains descriptions of 21 patents related to the processing and salting of sturgeon caviar (mainly ovulated, i.e. obtained in vivo), registered at different times in Russia.

The materials of the digest are divided into four chapters.

The first section contains descriptions of the methods for pretreating ovulated eggs (without salting), including two methods of preparing the so-called raw caviar, intended for long-term storage, followed by transfer to the caviar factory.

The second section is devoted to the description of the methods for salting ovulated caviar with the preparation of granular or pressed caviar, both without the use of preserving agent or with the use of various preserve substance.

The third section provides methods for processing non-ovulated caviar, and the fourth section contains a description of some preserving agents and how to use them.

The materials of the digest can be used both for organizing independent processing of caviar by novice sturgeon farms, and for optimizing the technological process at existing caviar production facilities.

دانلود ایبوک STURGEON CAVIAR ماهی خاویاری کاربردی

خلاصه حاوی توضیحات 21 حق ثبت اختراع مربوط به فرآوری و نمک خاویار ماهیان خاویاری (عمدتاً تخمک گذاری شده ، یعنی در داخل بدن به دست آمده) ، که در زمان های مختلف در روسیه ثبت شده است.

مواد هضم به چهار فصل تقسیم می شوند.

بخش اول شامل توصیف روشهای پیش تیمار تخمک تخمک گذاری شده (بدون نمک زدن) است که شامل دو روش تهیه به اصطلاح خاویار خام است که برای ذخیره سازی طولانی مدت در نظر گرفته شده و سپس به کارخانه خاویار منتقل می شود.

بخش دوم به شرح روشهای نمک زدن خاویار تخمک گذاری شده با تهیه خاویار دانه ای یا فشرده اختصاص یافته است ، چه بدون استفاده از ماده نگهدارنده و چه با استفاده از ماده نگهدارنده مختلف.

بخش سوم روشهایی را برای پردازش خاویار بدون تخمک گذاری ارائه می دهد و بخش چهارم حاوی شرح برخی از مواد نگهدارنده و نحوه استفاده از آنها است.

از مواد هضم می توان هم برای سازماندهی مستقل فرآوری خاویار توسط مزارع تازه کار خاویاری و هم برای بهینه سازی فرآیند فناوری در تاسیسات تولید خاویار موجود استفاده کرد.

دکمه بازگشت به بالا