دانلود کتاب Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
خرید ایبوک Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
برای دانلود ایبوک Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes و خرید کتاب مفاهیم کاربردها و نتایج فناوری های پرتودهی مواد غذایی روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت pdf و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.
در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.
ایبوک Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
Food Irradiation Technologies: Concepts, Applications and Outcomes (Food Chemistry, Function and Analysis, Volume 4) 1st Edition
by Isabel C F R Ferreira (Editor), Amilcar L Antonio (Editor), Sandra Cabo Verde (Editor)
ISBN-10 : 1782627081
ISBN-13 : 978-1782627081
Download Please Contact Us :
Price : 1$
ادرس اینترنتی کتاب Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
دانلود رایگان کتاب Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.
دانلود کتاب Food Irradiation Technologies Concepts Applications and Outcomes
Food preservation by irradiation is gaining recognition as a technology that is more environmentally benign than other current processes such as post-harvest chemical fumigation, it has less impact on thermally sensitive compounds than thermal decontamination technologies such as hot water or steam, and the technology is more accessible and cheaper. As the technical and economic feasibility, as well as the level of consumer acceptance, have increased its use has been growing fast. International organizations including the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), the International Atomic Energy Agency (IAEA) and the World Health Organization (WHO) have coordinated and worked with others to develop norms and review the safety and efficacy of irradiated foods. Commended in the Foreword by Carl Blackburn, Food Irradiation Specialist, Joint FAO / IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture, this book makes a strong case for the use of this overwhelmingly safe food processing technique.
This comprehensive book is a useful reference for food technologists, analytical chemists and food processing professionals, covering all aspects of gamma, electron beam and X-ray food irradiation, its impact on food matrices and microorganisms, legislation and market aspects. It is the first book to cover control and structural analysis in food irradiation and, being written by leading experts in the field, addresses the current global best practices. It contains updated information about the commercial application of food irradiation technology, especially regarding the type of radiation based on food classes and covers dosimetry, radiation chemistry, food decontamination, food quarantine, food processing and food sterilization.
دانلود ایبوک مفاهیم کاربردها و نتایج فناوری های پرتودهی مواد غذایی
نگهداری مواد غذایی توسط پرتودهی به عنوان یک فناوری شناخته می شود که از نظر زیست محیطی بی خطرتر از سایر فرآیندهای فعلی مانند بخور شیمیایی پس از برداشت است، تأثیر کمتری بر ترکیبات حساس به حرارت نسبت به فناوری های ضدعفونی حرارتی مانند آب داغ یا بخار دارد و این فناوری در دسترس تر و ارزان تر همانطور که امکان فنی و اقتصادی و همچنین سطح پذیرش مصرف کنندگان افزایش یافته است، استفاده از آن به سرعت در حال رشد است. سازمانهای بینالمللی از جمله سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO)، آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای ایجاد هنجارها و بررسی ایمنی و کارایی غذاهای پرتودهی شده با دیگران هماهنگ و کار کردهاند. . این کتاب که در پیشگفتار توسط کارل بلکبرن، متخصص پرتودهی مواد غذایی، بخش مشترک فنون هستهای فائو و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در غذا و کشاورزی قدردانی شده است، موردی قوی برای استفاده از این روش فوقالعاده ایمن پردازش مواد غذایی است.
این کتاب جامع یک مرجع مفید برای فنآوران مواد غذایی، شیمیدانان تحلیل و متخصصان فرآوری مواد غذایی است که تمام جنبههای گاما، پرتو الکترون و تابش اشعه ایکس مواد غذایی، تأثیر آن بر ماتریسها و میکروارگانیسمهای غذایی، قوانین و جنبههای بازار را پوشش میدهد. این اولین کتابی است که کنترل و تجزیه و تحلیل ساختاری در تابش مواد غذایی را پوشش می دهد و توسط متخصصان برجسته در این زمینه نوشته شده است و به بهترین شیوه های فعلی جهانی می پردازد. این شامل اطلاعات به روز شده در مورد کاربرد تجاری فناوری تابش مواد غذایی، به ویژه در مورد نوع تابش بر اساس کلاس های مواد غذایی است و دزیمتری، شیمی پرتو، ضد آلودگی مواد غذایی، قرنطینه مواد غذایی، پردازش مواد غذایی و استریل کردن مواد غذایی را پوشش می دهد.