دانلود کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
خرید ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
برای دانلود ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 و خرید کتاب تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020 بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت PDF و به زبان انگلیسی ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد.
در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از Jaypee یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.
ایبوک The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
The Art of Lamination : Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020 [Print Replica] Kindle Edition
by Jimmy Griffin (Author)
-
ISBN-10 : 1838108211
ISBN-13 : 978-1838108212
Download Please Contact Us :
Price : 10$
ادرس اینترنتی کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
دانلود رایگان کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.
دانلود کتاب The Art of Lamination Advanced Technical Laminated Pastry Production 2020
- Do you want to make excellent croissants and laminated pastry?Are your croissants not as good as you would like them to be?Having problems with laminated pastry products?
Confused about folding techniques and the thickness of your pastry?Do you want to not only understand but fix all of your pastry making issues and ensure you make consistent, beautiful pastry time and time again?
If you want to master laminated pastry, this is the book for you!
Already dubbed the lamination bible by happy customers, this book takes you from simple pastry to advanced competition level products, explaining each step in great detail.
To build a good house, it must first have a solid foundation! The same principles apply when making laminated pastry products. My book The Art of Lamination is built on a solid knowledge of understanding the recipes, methods, processes and ingredients required to make the finest laminated viennoiserie possible. This book is the culmination of seven years of research, in particular, it was my chosen subject during my masters degree studies. As an international competitor, lecturer, businessman and international jury member, I have witnessed the work of exceptional craftsmen and carefully documented procedures and practices. In my business, I was able to try the latest cutting edge techniques and sell beautiful products to my customers. In my role as a lecturer at TU Dublin, I generated much new class content and took note of the most common problems encountered by students in pastry making and also the questions asked by my students. I identified and documented all the stages of production of laminated pastry and engaged in problem solving for students and bakers during my masterclasses in foreign countries. The result is a clearly explained roadmap, how to plan and execute perfect pastry. I explain some of the basic lamination systems used in industry with a modern twist, and take the reader through a step by step approach on how to become proficient at making laminated viennoiserie. In my capacity as a jury member at the world championships I have witnessed as close to perfection as is possible to make beautiful products. Many of the more advanced products in the book have been inspired directly by my observations over the past 25 years of competitive baking at the cutting edge of creativity. This book will serve as an essential guide for students, bakers, pastry chefs, home bakers and hobbyists. I include detailed process notes for both commercial bakers using mechanical sheeters and home bakers and students, who want to make laminated pastry at home. I have stripped down the procedures of laminated pastry production to the very basics, building on that knowledge and adding more advanced levels throughout the book. I hope my book will both educate and inspire you, the readers now, and in your future baking.
دانلود ایبوک تولید ورقه فنی پیشرفته Art Lamination 2020
آیا می خواهید کروسان و شیرینی لمینت عالی درست کنید؟
آیا کروسانتان آنطور که دوست دارید خوب نیستند؟
با محصولات شیرینی روکش دار مشکلی دارید؟
در مورد تکنیک های تاشو و ضخامت شیرینی شما گیج هستید؟
آیا می خواهید نه تنها تمام مسائل مربوط به تهیه شیرینی را درک کرده و آنها را برطرف کنید و اطمینان حاصل کنید که قنادی های سازگار و زیبا را بارها و بارها درست می کنید؟
اگر می خواهید به شیرینی های چند لایه مسلط شوید ، این کتاب برای شماست!
این کتاب که قبلاً توسط مشتریان خوشحال به کتاب مقدس لمینت لقب داده شده است ، شما را از شیرینی ساده به محصولات سطح پیشرفته رقابت می رساند ، و توضیح هر مرحله را با جزئیات کامل ارائه می دهد.
برای ساختن یک خانه خوب ، ابتدا باید یک پایه محکم داشته باشد! در ساخت محصولات شیرینی لمینت نیز همین اصول اعمال می شود. کتاب من “هنر لمینیت” با دانش کافی در زمینه درک دستور العمل ها ، روش ها ، فرایندها و مواد لازم برای امکان پذیر ساختن بهترین ونویزری های چند لایه ساخته شده است. این کتاب اوج هفت سال تحقیق است ، به ویژه این که موضوع انتخابی من در دوره کارشناسی ارشد بوده است. من به عنوان یک رقیب بین المللی ، مدرس ، بازرگان و عضو هیئت منصفه بین المللی ، شاهد کار صنعتگران استثنایی و روشها و روشهای دقیق ثبت شده بوده ام. در تجارت خود توانستم آخرین تکنیک های پیشرفته را امتحان کنم و محصولات زیبایی را به مشتریان خود بفروشم. در نقش خود به عنوان یک مدرس در دانشگاه دوبلین ، من محتوای جدیدی را در کلاس ایجاد کردم و رایج ترین مشکلاتی را که دانشجویان در تهیه شیرینی با آنها روبرو شده اند و همچنین س theالات دانشجویان من را یادداشت کردم. من تمام مراحل تولید شیرینی لمینت را شناسایی و مستند کردم و در دوره های مستر در کشورهای خارجی در حل مشکلات دانشجویان و نانوایان مشغول به کار شدم. نتیجه یک نقشه راه به روشنی توضیح داده شده ، نحوه برنامه ریزی و اجرای شیرینی کامل است. من برخی از سیستم های اساسی لمینیت مورد استفاده در صنعت را با یک پیچ و تاب مدرن توضیح می دهم و خواننده را از طریق یک گام به گام در مورد چگونگی مهارت در ساخت ونویزر لمینیت ، راهنمایی می کنم. من به عنوان عضوی از هیئت داوران در مسابقات قهرمانی جهان شاهد تولید محصولات زیبا تا حد امکان کمال بوده ام. بسیاری از محصولات پیشرفته این کتاب مستقیماً از مشاهدات من در طول 25 سال گذشته در زمینه پخت رقابتی در لبه خلاقیت الهام گرفته شده اند. این کتاب به عنوان یک راهنمای اساسی برای دانشجویان ، نانوایان ، شیرینی پزی ها ، نانوایان خانگی و علاقه مندان به کار می رود. من برای هر دو نانوا تجاری که از نانوائی های مکانیکی و نانوایان خانگی و دانشجویان ، که می خواهند در خانه شیرینی های چند لایه درست کنند ، یادداشت های دقیق فرآیند را ذکر می کنم. من رویه های تولید شیرینی لایه ای را به اصول اولیه کاهش داده ام ، با استفاده از این دانش و سطوح پیشرفته تری را در کل کتاب اضافه کرده ام. امیدوارم که کتاب من ، هم خوانندگان فعلی و هم در پخت و پز آینده شما را تربیت و الهام کند.