دانلود کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition

خرید ایبوک Handbook of Water Analysis 3rd Edition

برای دانلود ایبوک Handbook of Water Analysis 3rd Edition و خرید کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل آب ویرایش سوم بر روی کلید خرید در انتهای صفحه کلیک کنید.پس از اتصال به درگاه پرداخت هزینه و تکمیل مراحل خرید ، لینک دانلود کتاب ایمیل می شود.این ایبوک در فرمت PDF اورجینال ارسال می شود.نسخه الکترونیکی کتاب قابلیت کپی برداری copy و Paste دارد. 

در صورتی که نیاز به نسخه PDF هر کتابی از انتشارات CRC Press دارید با ما مکاتبه کنید.

در صورتی که نیاز به دانلود هر کتابی از آمازون یا گوگل بوک دارید، فقط کافیست ادرس اینترنتی کتاب را از سایت www.amazon.com و یا books.google.com برای ما ارسال کنید (راههای ارتباطی در صفحه تماس با گیگاپیپر ). پس از بررسی، هزینه ان اعلام می شود. پس از واریز نسخه الکترونیکی ارسال می شود.

ایبوک Handbook of Water Analysis 3rd Edition

 

دانلود کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition دانلود ایبوک راهنمای تجزیه و تحلیل آب ویرایش سوم ISBN-10: 1439889643
دانلود کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition دانلود ایبوک راهنمای تجزیه و تحلیل آب ویرایش سوم ISBN-10: 1439889643

Handbook of Water Analysis 3rd Edition
by Leo M.L. Nollet  (Editor), Leen S. P. De Gelder (Editor)

ISBN-13: 978-1439889640
ISBN-10: 1439889643
Download Please Contact Us :ایمیل گیگاپیپر دانلود کتاب مقاله پایان نامه
Price : 10$

ادرس اینترنتی کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition

 

https://www.routledge.com/Handbook-of-Water-Analysis/Nollet-Gelder/p/book/9781439889640

https://www.taylorfrancis.com/books/edit/10.1201/b15314/handbook-water-analysis-leo-nollet-leen-de-gelder

دانلود رایگان کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition

برای اطمینان از کیفیت ایبوک ، چند صفحه ابتدایی ان به صورت رایگان قرار داده شده است.

دانلود کتاب Handbook of Water Analysis 3rd Edition

Extensively revised and updated, Handbook of Water Analysis, Third Edition provides current analytical techniques for detecting various compounds in water samples. Maintaining the detailed and accessible style of the previous editions, this third edition demonstrates water sampling and preservation methods by enumerating different ways to measure chemical and radiological characteristics. It gives step-by-step descriptions of separation, residue determination, and clean-up techniques.

See What’s New in the Second Edition:

Includes five new chapters covering ammonia, nitrates, nitrites, and petroleum hydrocarbons, as well as organoleptical and algal analysis methodology
Compares older methods still frequently used with recently developed protocols, and examines future trends
Features a new section regarding organoleptical analysis of water acknowledging that ultimately the consumers of drinking water have the final vote over its quality with respect to odor, flavor, and color
The book covers the physical, chemical, and other relevant properties of various substances found in water. It then describes the sampling, cleanup, extraction, and derivatization procedures, and concludes with detection methods. Illustrated with procedure flow charts and schematics, the text includes numerous tables categorizing methods according to type of component, origin of the water sample, parameters and procedures used, and application range.

With contributions from international experts, the book guides you through the entire scientific investigation starting with a sampling strategy designed to capture the real-world situation as closely as possible, and ending with an adequate chemometrical and statistical treatment of the acquired data. By organizing data into more than 300 tables, graphs, and charts, and supplementing the text with equations and illustrations, the editors distill a wealth of knowledge into a single accessible reference.

دانلود ایبوک راهنمای تجزیه و تحلیل آب ویرایش سوم

سومین ویرایش ، کتاب راهنمای تجزیه و تحلیل آب ، ویرایش سوم ، تکنیک های تحلیلی فعلی را برای تشخیص ترکیبات مختلف در نمونه های آب ارائه می دهد. این نسخه سوم با حفظ سبک دقیق و در دسترس نسخه های قبلی ، روش های نمونه برداری و حفظ آب را با برشمردن روش های مختلف برای اندازه گیری ویژگی های شیمیایی و رادیولوژیکی نشان می دهد. توضیحات مرحله به مرحله جداسازی ، تعیین بقایا و تکنیک های پاکسازی را ارائه می دهد.

موارد جدید را در نسخه دوم مشاهده کنید:

شامل پنج فصل جدید شامل آمونیاک ، نیترات ، نیتریت و هیدروکربن های نفتی و همچنین روش تجزیه و تحلیل ارگانولپتیک و جلبک
روشهای قدیمی را که هنوز اغلب با پروتکلهای توسعه یافته اخیر استفاده می شود مقایسه می کند و روندهای آینده را بررسی می کند
دارای بخش جدیدی در مورد تجزیه و تحلیل ارگانولپتیک آب است که اذعان می کند در نهایت مصرف کنندگان آب آشامیدنی با توجه به بو ، طعم و رنگ رای نهایی را در مورد کیفیت آن دارند.
این کتاب ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی و سایر مواد مرتبط با مواد مختلف موجود در آب را پوشش می دهد. سپس روشهای نمونه گیری ، پاکسازی ، استخراج و مشتق را شرح می دهد و با روشهای تشخیص به پایان می رسد. این متن که با نمودارها و نمودارهای رویه نشان داده شده است ، شامل جداول متعددی است که روشها را بر اساس نوع جزء ، منشاء نمونه آب ، پارامترها و روشهای مورد استفاده و محدوده کاربرد طبقه بندی می کند.

این کتاب با مشارکت متخصصان بین المللی ، شما را در کل تحقیقات علمی راهنمایی می کند ، با یک استراتژی نمونه گیری که برای درک هرچه بیشتر شرایط دنیای واقعی طراحی شده و با یک روش شیمی درمانی و آماری کافی از داده های به دست آمده ، پایان می یابد. ویرایشگران با سازماندهی داده ها در بیش از 300 جدول ، نمودار و نمودار ، و تکمیل متن با معادلات و تصاویر ، دانش زیادی را در یک مرجع قابل دسترسی جمع آوری می کنند.

دکمه بازگشت به بالا